Den privata sfären för den notoriske Johnny "Puma Silverback" Höglin. Dödligare, vassare, brutalare och bättre än nånsin...

tisdag 12 januari 2010

Stora Stygga Vargen.

Nej, jag ska inte skriva om mig men jag har fått ilska som fan igen. Nu skriks det i kör, på sant svenskt manér om ett förbud. FÖRBJUD! FÖRBJUD! FÖRBJUD! FÖRBJUD!
Vad man ska förbjuda? JA, vargar i djurparken står det om i Aftonpladdret idag att nån jävel vill förbjuda med anledning av senaste vargrymningen i Skåne där man ÅTER sköt skarpt för att döda. Vad jag inte begriper är; Varför sätter man inte i bedövningspilar och återlämnar bedövade vargarna till djurparken? Verkar som om varenda skjutglad gubbjävel får en ståfräs á la 25 Viagra 100 mg/styck. Kolla på vargjakten som pågår i övrigt och nu har det från ledande håll medgetts i många fall att "det har varit en aning oreglerat" i vargjakten. Nehe, no shit? Skadeskjutningar, Alfapar som skjuts och valpar lämnas till sitt öde, och noll koll på både antal och vilka som skjuts var. Verkar som om det ligger status i att panga vargarna för att blidka den gamla, och än mer efterblivna skrönan om att vargen är det värsta odjur Sverige skådat. Jag är av en helt annan åsikt.

Hur kommer det sig att dessa skjutglada gubbar blir som desperados i Vilda Västern då det pratas om varg? Ladda, skjut besinningslöst, allt du ser! Och sen sträcker på ryggen och tror att de är manliga då de onanerat med sin knallpåk? Jisses, de blir som 14-åriga småpojkar som är på G att förlora svennisen förfan. Leker manliga med gevären. Ni är inte manliga, ni vargjägare är nollor. Fjollor. Pajasar. Kräk. Avskum. Horors avkommor. Missfoster, ja listan kan förlängas rejält. Du kan träna en schimpans till att skjuta med gevär så tro inte att ni är nåt extra. Vill ni leka män, skippa gevär, kniv och andra vapen och må bäste art vinna.

Ni kan komma till mig så ska ni få en kraschlektion i hur man använder händerna. Hoppas ni överlever.

Önskar alla vargjägare plågor, ond bråd död, och förbannelser.



Ett av de mest magiska momenten i mitt liv. Pussas med vargar på Kolmården. Denna bild sporrar mig till max...

Silverback - I run through the night with the wolves by my side.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MediaCreeper

Om mig

Mitt foto
Eskilstuna, Sweden
Ja, det är jag som är Johnny "Puma" Höglin. En sak bara, ska du kommentera inläggen så se till att ha balls nog att signera med ditt riktiga namn och länk till din blogg/sida. Trött på internet-Rambos.